• Welkom bij Fanfare Eendracht Meerlo

Welkom op de pagina van fanfare Eendracht Meerlo.

Al sinds 1890 maakt de fanfare deel uit van de Meerlose gemeenschap door activiteiten in het dorp mede te organiseren of muzikaal op te luisteren.
    Onze fanfare wil het voor iedereen mogelijk maken om muziek te maken. We regelen dan ook de muziekopleidingen en organiseren concerten met andere muziek- en zangverenigingen.

Elke vrijdag van 20.00 tot 22.00 repeteert onze fanfare in de eigen "Speulplats". Na afloop kan er onder het genot van een drankje gezellig nagepraat worden over de repetitie en de rest van de gebeurtenissen in de wereld.

Fanfare Eendracht Meerlo maakt blaasmuziek voor mensen door mensen. Heeft u interesse om lid te worden van onze prachtige vereniging stuur dan een mail naar secretariaat@fanfaremeerlo.nl. Klik op de menu's voor meer informatie over onze fanfare.

Met vriendelijke groet,

Fanfare Eendracht Meerlo